17 Eylül 2010

emeğe saygı + rep

mizah dergileri ile ilişkimi, artık lisedeki gibi "birisi alsın biz de okuruz lan" diyemediğimden uzun süre önce bırakmıştım. o zamanlar biri de çıkıp demedi, "pe pezevenk, her hafta hemen her mizah dergisini okuyorsun, bir kere de para ver bayiiden al". demedi piçler, biri deseydi belki alışkanlık edinirdik. neyse, bu adamın varlığından haberdar olmam uzun süre aldığı için üzgünüm.




telegol'de tartışılsa şöyle bir şey olur;

ahmet çakar: beyler... size bir şey söyleyim mi? bir adam var cem dinlenmiş diye. bu adamda tuhaf ve garip bir şey var. tırnak içerisinde, amiyane tabirle memleketin mizahına sarsıcı bir soluk getiren. hatta beyler daha da ileri gidiyorum, türkiye'de görsel sanatlara soluk getirdi.
serhat ulueren: peki, ahmet hocam, bu çizer camiasında karışıklara yol açmaz mı? tsyd bunla ilgili ceza vermez mi?
ahmet çakar: serhat... adamsa penguen'e 1 milyon sattırsın.
gökmen özdenak: e kanat alıyorsun orta yok, orta alıyorsun kanat yok, eamuğaa yim
ziya şengül: e bizim oynadığımız top değil miydi? biz de bugüne bugün yıllarca fenerbahçe kaptanlığı yaptık
erman toroğlu: ziya abi sizin zamanınızda, dolmabahçe stadı'nın orda hocam, bir kokoreççi vardı, o kokoreçi nasıl temizliyor biliyor musun hocam, takır takır hocam, var mı şimdi öyle kokoreç hocam? ama kızdırmayalım hocam kimseyi, futbolun marka değeri. hani bunlar diyorlar ya hocam marka değeri diye, hani, bırak bana kimse laf anlatmasın hocam!
ahmet çakar -pis sırıtışlı eyyam ile-: benim ziya abi'ye saygım sonsuzdur. her ne kadar futbolun futbol olmadığı yıllarda oynamış olsa da ki lütfen ziya abi yanlış anlama seni tenzi ederim, kendisi yıllarca türk futboluna hizmet vermiş bir futbol üstadı ve yorumcusudur.
serhat ulueren: evet sevgili seyirciler, veda vaktimiz geldi, bugün yine çok çarpıcı dosyalar vardı, yine kimsenin konuşamadığı gerçekler anlatıldı. futbol camiasındaki skandalları, kokuşmuş yapıyı anlattık. haftaya yine çok çarpıcı konu ve yorumlarla telegol'den bu gecelik iyi geceler...

veya maraton olsa şöyle olur;
şansal büyüka: e-vet i-yiak-şam-lar sev-gi-li izle-yici-lerimiz, futbolun a-renası ma-ra-ton-a hoş-gel-di-niz. e-vet he-men musta-fa deniz-li-ye dönüyorum, ne diyorsunuz sayın de-nizli
mustafa denizli: evet cem dinlenmiş gerçekten ışık veren şeyler çiziyor.
yabancı damat markus merk: jaa, ich glaube dass fussball in turkie ist sehr gut. es hat alles sehr gut, ende gut alles gut.

5 yorum:

bellatrix dedi ki...

Penguen'in ikinci sayfasındaki "Her Şey Olur"larını okumanı öneririm; eski sayıları bir şey ifade etmeyebilir güncel olaylara giydirdiği için ama bundan sonra en azından :)

bellatrix dedi ki...

Hatta sana balık vereyim: http://twitpic.com/2p71s1

Onurlu dedi ki...

yaladım yuttum onları :) (bkz: www.cemdinlenmis.com )

Jane Jones dedi ki...

gökmen özdenak'dan aldığım tadı başka hiçbir şeyden alamadım.
(konudan da böyle saparım.)

Onurlu dedi ki...

başlı başına bir imaj!
http://img.footballove.com/2009/02/gokmen_jr_ozdenak.jpg